Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για τα Vanilla Hazelnut & Morning Blend!

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης για τα Vanilla Hazelnut & Morning Blend!

Τα Coffeeway λαμβάνουν 2 βραβεία από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας – iTQi, για τα προϊόντα της νέας συλλογής συσκευασμένου καφέ.

Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Award) με 2 χρυσά αστέρια για το δημοφιλή αρωματικό καφέ των Coffeeway “Vanilla Hazelnut”, και 1 χρυσό αστέρι superior taste για το κλασικό χαρμάνι καφέ φίλτρου “Morning Blend”.

Το -iTQi- με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος οργανισμός που έχει ως στόχο τη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.

Επίσης, μέσα στην ιστορία μας στα MILESTONES αλλάζει όλο το 2018 με αυτό.

Το 2018 τα Coffeeway τιμούνται με 4 σημαντικά βραβεία!

Τον Φεβρουάριο βραβεύονται από τα “Franchise Business Awards 2018” με bronze στην κατηγορία “Best Value for Money Product”, ενώ τον Μάρτιο το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος απονείμει μέσω των Sales Excellence Awards 2018 το bronze βραβείο στη νέα συλλογή συσκευασμένου αρωματικού καφέ “Coffeeway Flavored Filter Coffee” στην κατηγορία «Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος».

Τον Μάιο, τα Coffeeway λαμβάνουν 2 ακόμα βραβεία για τα προϊόντα της νέας συλλογής συσκευασμένου καφέ, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας –iTQi.
Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Award) με 2 χρυσά αστέρια για το δημοφιλή αρωματικό καφέ των Coffeeway “Vanilla Hazelnut”, και 1χρυσό αστέρι superior taste για το κλασικό χαρμάνι καφέ φίλτρου “Morning Blend”.