ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Πόσο “Coffeeway Lover” είσαι?

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Πόσο “Coffeeway Lover” είσαι?

Συγχαρητήρια στο νικητή ΣΤΑΥΡΟ ΜΠΑΚΟΥΛΑ που κέρδισε το Coffeeway Lover Set!
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – Πόσο “Coffeeway Lover” είσαι?Απόλαυσε το ρόφημά σου στο νέο Coffeeway ποτήρι, σκάναρε το QR code, απάντησε στην ερώτηση «Πόσα είδη καφέ θα βρεις στο Coffeeway καφεκοπτείο;» και κέρδισε το πλήρες σετ του απόλυτου “Coffeeway Lover” για να απολαμβάνεις τον καφέ σου «από τον κόκκο στο φλιτζάνι».

Ο νικητής που θα κληρωθεί θα κερδίσει το “Coffeeway Lover”  σετ για να απολαμβάνει τον καφέ του «από τον κόκκο στο φλιτζάνι» ενώ οι 100 πρώτοι που  θα συμμετάσχουν θα κερδίσουν δωρεάν ένα Coffeeway ρόφημα της επιλογής τους.

 

Το “Coffeeway Lover” σετ περιέχει:

  • 1Kg καφέ της επιλογής σου από τα χαρμάνια, τους μονοποικιλιακούς ή τους αρωματικούς του Coffeeway
  • 1 δοχείο φύλαξης για να τον διατηρείς πάντα φρέσκο
  • 2 σκεύη για να τον παρασκευάζεις σωστά
  • 1 θερμός για να τον διατηρείς στη σωστή θερμοκρασία
  • 1 πορσελάνινο mug για να τον απολαύσεις

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η εταιρεία COFFEE CONNECTION ΑΒΕΕ πρόκειται να διεξάγει έναν διαγωνισμό με τίτλο <<«Πόσο Coffeeway Lover είσαι;»
Ο διαγωνισμός θα γίνει διαδικτυακά και θα ανακοινωθεί στις 31/5/2017 στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο facebook/coffeeway.gr και στην ιστοσελίδα της coffeeway.com με το παρακάτω κείμενο.

<<Απόλαυσε το ρόφημά σου στο νέο Coffeeway ποτήρι, σκάναρε το QR code, απάντησε στην ερώτηση «Πόσα είδη καφέ θα βρεις στο Coffeeway καφεκοπτείο;» και κέρδισε το πλήρες σετ του απόλυτου “Coffeeway Lover” για να απολαμβάνεις τον καφέ σου «από τον κόκκο στο φλιτζάνι».

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας και Κύπρου, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα.

2. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρίας στα γραφεία και στο δίκτυο λιανικής, οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού και οι σύζυγοί τους.
Εξαιρούνται επίσης οι franchisees της εταιρείας και οι υπάλληλοί τους.

3. Η διάρκεια της προωθητικής ενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται για τριάντα (30) ημέρες και συγκεκριμένα από την 1η Ιουνίου 2017 έως και την 30η Ιουνίου 2017.

4. Κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να λάβει μέρος στην παρούσα προωθητική ενέργεια (ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ) θα πρέπει να επισκεφθεί ένα οποιοδήποτε κατάστημα Coffeeway το οποίο διαθέτει Coffeebar (τα συγκεκριμένα καταστήματα περιγράφονται στο παράρτημα Α), απ΄ όπου προαιρετικά με την αγορά ενός κρύου ροφήματος (Regular ή Large) θα σκανάρει το QR CODE που βρίσκεται στο ποτήρι το οποίο θα τον ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα https://www.coffeeway.com/qrcode/.

Στη συνέχεια θα εισέρχεται στο section της ενέργειας όπου με τη συμπλήρωση των στοιχείων (Ονοματεπώνυμο, Ηλικία, Περιοχή και Κινητό τηλέφωνο), θα του ζητηθεί να απαντήσει στην ερώτηση «Πόσα είδη καφέ θα βρεις στο Coffeeway Καφεκοπτείο;» μέσω πολλαπλών επιλογών. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να επιλέξει ένα από τα τέσσερα πεδία που θεωρεί ό,τι είναι η σωστή απάντηση.

A. 1-15
B. 16-30
Γ. 31-50
Δ. 51-70

5. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετέχει όσες φορές θέλει.

6. Οι 100 πρώτοι συμμετέχοντες θα κερδίσουν ένα δωρεάν ρόφημα και θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο μέχρι τις 17/7/2017.
Το δωρεάν ρόφημα μπορούν να το παραλάβουν μέσα σε 5 μέρες από τη μέρα που θα ειδοποιηθούν, από τα καταστήματα στο παράρτημα Α με την επίδειξη του γραπτού μηνύματος που θα έχουν λάβει στο κινητό τους και του όνοματεπώνυμου τους.

7. Όλοι οι συμμετέχοντες, θα μπαίνουν σε αυτόματη ηλεκτρονική κλήρωση με την ανάδειξη ενός νικητή που θα λάβει τα παρακάτω δώρα:
Ένα κιλό καφέ της επιλογής του, ένα Happy Jackons Coffee tin, ένα Grunwerg έμβολο, ένα Grunwerg μπρίκι espresso, ένα Grunwerg θερμός και ένα Churchill mug.

8. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 17 Ιουλίου και ώρα 12.00μ.μ. μέσω ενός ηλεκτρονικού αυτοματοποιημένου προγράμματος που θα επιλέξει τυχαία έναν νικητή.

9. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά και θα παραλάβει το δώρο από το κατάστημα Coffeeway Golden Hall εντός 30 ημερών από την ημέρα που θα ειδοποιηθεί. Απαραίτητη για την παράδοση του δώρου είναι η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του εν ισχύ διαβατηρίου του λήπτη του δώρου.

*** όλοι οι νικητές θα ανακοινωθούν και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα coffeeway.com & facebook/coffeeway.gr

«Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να στέλνει ενημερωτικά μηνύματα που σχετίζονται με τα προϊόντα της στο κινητό τηλέφωνο του ενδιαφερόμενου».

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ COFFEEWAY
ΒΟΥΛΑ, ΒΑΣ. ΠΑΥΛΟΥ 80
ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 14
GOLDEN HALL, Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 37Α, ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΑΦΝΗ, ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 8
ΚΑΝΙΓΓΟΣ, ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 7 & ΓΑΜΒΕΤΤΑ
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ 55
ΜΑΡΟΥΣΙ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 13
ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ 10
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 90
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΟΜΗΡΟΥ 48
ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΤΣΑΜΑΔΟΥ 32 & ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 69
RIVER WEST, Λ. ΚΗΦΙΣΟΥ 96-98, ΑΙΓΑΛΕΩ
ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΑΔΙΟΥ 3
ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗ 1 & ΓΚΙΝΗ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ, Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 232

ΚΥΠΡΟΣ
ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΣΤΑΥΡΟΥ 74, ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ
ΛΕΥΚΩΣΙΑ, ΑΡΝΑΛΔΑΣ 11
ΛΑΡΝΑΚΑ, ΛΕΩΦ. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ 16Δ’