Ξεκινήσαμε το 1994 με το πρώτο σύγχρονο καφεκοπτείο στο Κολωνάκι με σκοπό να μυήσουμε τον καταναλωτή στον κόσμο του καφέ με νέες ποικιλίες γεωγραφικής προέλευσης, μοναδικά χαρμάνια με ξεχωριστό χαρακτήρα και καταφέραμε έτσι να μετατρέψουμε μια απλή συνήθεια σε πραγματική απόλαυση.

Η  φιλοσοφία μας «από τον κόκκο στο φλιτζάνι» παραμένει η ίδια και είναι η αξεπέραστη ποιότητα του φρεσκοκαβουρδισμένου και φρεσκοκαλεσμένου καφέ που καταλήγει αναλοίωτος, γεμάτος άρωμα και γεύση μέσα στο Coffeeway  φλιτζάνι σας ή στο σπίτι.

Μέσα από την εμπειρία, την εξειδίκευση και τις αισθήσεις μας συνεχίζουμε και επιλέγουμε για εσάς τους εκλεκτότερους καφέδες, δημιουργούμε εξαιρετικά & μοναδικά χαρμάνια και προσφέρουμε τη μεγαλύτερη συλλογή αρωματικού καφέ και τσαγιού.

Στα Coffeeway θέλουμε να είμαστε βέβαιοι πως ο χρόνος που περνάτε με τον αγαπημένο σας καφέ είναι τόσο ποιοτικός όσο και ο καφές που σας προσφέρουμε.

MILESTONES

1994

Το 1994 εγκαινιάζεται το πρώτο σύγχρονο καφεκοπτείο στο Κολωνάκι και επαναπροσδιορίζει την έννοια του καφεκοπτείου. Αποτελεί ένα μοντέρνο και κομψό κατάστημα, το πρώτο που προσφέρει μια απαράμιλλη ποικιλία σε όλα τα είδη του καφέ και οτιδήποτε σχετικό με την παρασκευή του.

2002

Το 2002, τα καταστήματα Coffeeway, μετά από ψηφοφορία που έγινε από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου, το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος και το περιοδικό Retail Business, κερδίζουν το βραβείο «Rising Star 2002» ως η επιχείρηση με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, διάθεση για πρόοδο και πνεύμα καινοτομίας.

2006

Στις 21 Φεβρουαρίου 2006, ο διεθνής θεσμός των Superbrands αναγνωρίζει και επιβραβεύει τα Coffeeway ως κορυφαίο ελληνικό brand.

2013

Τον Οκτώβριο εγκαινιάζεται το νέο κατάστημα Coffeeway στην Κωνσταντινούπολη, στη συνοικία Nisantasi. Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων υποδέχονται το κοινό σε ένα μοναδικό και ζεστό χώρο που συνδυάζει το παραδοσιακό καφεκοπτείο με το μοντέρνο coffee bar. Τον Δεκέμβριο εγκαινιάζεται το πρώτο κατάστημα Coffeeway στην Κύπρο, στην πόλη της Λευκωσίας.

2014

Τον Μάρτιο λανσάρεται το νέο concept των καταστημάτων Coffeeway, που εκφράζει καινοτόμα και επιτυχημένα το συνδυασμό του μοντέρνου καφεκοπτείου με το σύγχρονο coffee bar. Και οι δύο πυλώνες συνδυάζονται αρμονικά  σε ένα περιβάλλον όπου το πάθος για φρεσκοαλεσμένο καφέ και η ξεχωριστή ατμόσφαιρα είναι εμφανή.

Τον Απρίλιο εγκαινιάζεται το δεύτερο κατάστημα Coffeeway στην Κύπρο, στην πόλη της Λάρνακας.

2018

Το 2018 τα Coffeeway τιμούνται με 4 σημαντικά βραβεία!
Τον Φεβρουάριο βραβεύονται από τα “Franchise Business Awards 2018” με bronze στην κατηγορία “Best Value for Money Product”, ενώ τον Μάρτιο το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος απονείμει μέσω των Sales Excellence Awards 2018 το bronze βραβείο στη νέα συλλογή συσκευασμένου αρωματικού καφέ “Coffeeway Flavored Filter Coffee” στην κατηγορία «Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος».
Τον Μάιο, τα Coffeeway λαμβάνουν 2 ακόμα βραβεία για τα προϊόντα της νέας συλλογής συσκευασμένου καφέ, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας –iTQi.
Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Award) με 2 χρυσά αστέρια για το δημοφιλή αρωματικό καφέ των Coffeeway “Vanilla Hazelnut”, και 1 χρυσό αστέρι superior taste για το κλασικό χαρμάνι καφέ φίλτρου “Morning Blend”.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

“Rising Star – 2002”, “Superbrands – 2005”, «500 επιτυχημένες επιχειρήσεις της Ευρώπης 2006», «Ισχυρότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα – 2010». Το 2018 τα Coffeeway τιμούνται με 4 σημαντικά βραβεία! Τον Φεβρουάριο βραβεύονται από τα “Franchise Business Awards 2018” με bronze στην κατηγορία “Best Value for Money Product”, ενώ τον Μάρτιο το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος απονείμει μέσω των Sales Excellence Awards 2018 το bronze βραβείο στη νέα συλλογή συσκευασμένου αρωματικού καφέ “Coffeeway Flavored Filter Coffee” στην κατηγορία «Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος».
Τον Μάιο, τα Coffeeway λαμβάνουν 2 ακόμα βραβεία για τα προϊόντα της νέας συλλογής συσκευασμένου καφέ, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας – iTQi.
Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Award) με 2 χρυσά αστέρια για το δημοφιλή αρωματικό καφέ των Coffeeway “Vanilla Hazelnut”, και “Superior taste award” για το χαρμάνι κλασικού καφέ φίλτρου “Morning Blend”.