Επιλεγμένες, από τα Coffeeway για εσάς, εξαιρετικές ποικιλίες γεωγραφικής προέλευσης από την Αιθιοπία, την Κένυα, την Costa Rica, το Μεξικό, την Κολομβία κ.ά και ξεχωριστά χαρμάνια, το καθένα με τη δική του προσωπικότητα, φτάνουν στο φλιτζάνι σας φρεσκοκαβουρδισμένα και φρεσκοαλεσμένα.

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

Καφές φίλτρου, επιλεγμένες, από τα Coffeeway για εσάς, εξαιρετικές ποικιλίες γεωγραφικής προέλευσης από την Αιθιοπία, την Κένυα, την Costa Rica, το Μεξικό, την Κολομβία κ.ά και ξεχωριστά χαρμάνια, το καθένα με τη δική του προσωπικότητα, φτάνουν στο φλιτζάνι σας φρεσκοκαβουρδισμένα και φρεσκοαλεσμένα

Colombian Supremo – Προέλευση: Κολομβία

Ολοκληρωμένος καφές φτιαγμένος από τις ωραιότερες ποικιλίες Κολομβιανού καφέ.  Ήπιος και γλυκόπιοτος με ήπια χαρακτηριστικά, με  το  πλούσιο σώμα του να υπερισχύει.

 

Tarazzu Costa Rica – Προέλευση: Costa Rica, Κεντρική Αμερική

Δυνατός καφές με πολύ δυνατό σώμα, αλλά ήπιο και λεπτό άρωμα.

 

Mexican Altura – Προέλευση: Μεξικό, Νότια Αμερική

Ήπιος καφές με πολύ γλυκιά γεύση και ευχάριστο άρωμα.

 

Kenyan AA – Προέλευση: Κένυα, Αφρική

Είναι δημοφιλής και αναγνωρισμένος ως ένας από τους καλύτερους καφέδες παγκοσμίως.  Δυνατός με ιδιαίτερα έντονα χαρακτηριστικά και είναι ένας ολοκληρωμένος καφές που τον χαρακτηρίζει η πλούσια έντονη γεύση του χωρίς όμως να είναι πικάντικος.

 

Ethiopian Moka – Προέλευση: Αιθιοπία, Αφρική

 Δυνατός καφές με πλούσιο έντονο άρωμα.  Έχει το χαρακτηριστικό, πίνοντάς τον, να αφήνει μία σοκολατίζουσα επίγευση (χαρακτηριστικό του καφεόδεντρου) και έτσι δεν χαρακτηρίζεται πικάντικος.

 

Ethiopian Djimma – Προέλευση:  Αιθιοπία, Αφρική

Έντονα καβουρδισμένος, δυνατός με έντονο πικάντικο άρωμα.

 

Guatemalan Antigua – Προέλευση:  Γουατεμάλα/Κεντρική Αμερική

Ήπιος με πλούσια έντονη γεύση  και άρωμα και είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες ποικιλίες.  Καφές γεμάτος, “χαρακτηριστικός”.  Η διαφορά του με τον Κολομβιανό είναι ότι έχει πιο όξινο άρωμα.  Η παραγωγή γίνεται σε μικρά αγροκτήματα.

 

Ethiopian Harar – Προέλευση: Αιθιοπία, Αφρική

 Πλούσιο σώμα, έντονη γεύση μόκας με πιο ήπια οξύτητα.  Ποικιλία η οποία γίνεται αυτούσια. Η ποικιλία Harar καλλιεργείται σε υψόμετρο από 2000μ έως 2750μ και είναι από τις πλέον διαδεδομένες ποικιλίες της Αιθιοπίας και πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό.

COFFEEWAY ΧΑΡΜΑΝΙΑ

Χαρμάνια καφέ φίλτρου Coffeeway

American Roast: Χαρμάνι καφέδων από Κεντρική και Λατινική Αμερική.  Ελαφρύς καφές,  ανοιχτόχρωμος στο ψήσιμό του με απαλό άρωμα και γεύση ιδανικός για να πίνεται απ’το πρωί ως το βράδυ.  Έχει λάβει το όνομά του απ’τη νοοτροπία του Αμερικάνικου λαού να πίνει τον καφέ του ελαφρύ και σε μεγάλη ποσότητα.

 

French Roast: Ίδιο χαρμάνι με τον American Roast αλλά έντονα καβουρδισμένος,  δυνατός με έντονο άρωμα και πικάντικη γεύση.

 

Γερμανικός: Χαρμάνι που προέρχεται από την μίξη Αμερικάνικου και Γαλλικού. Καφές ήπιος με μικρή οξύτητα.

 

Special Blend: Χαρμάνι από ποικιλίες της Κεντρικής Αμερικής και Αφρικής. Ήπιος καφές με ισορροπημένο σώμα, άρωμα και γεύση, και είναι γλυκόπιοτος.

* Προτείνεται να πίνεται ευχάριστα όλη την ημέρα με γάλα χωρίς ζάχαρη

 

Classic Blend: Δυνατός και αρκετά όξινος.

 

Morning Blend: Χαρμάνι από ποικιλίες της Κεντρικής Αμερικής και Αφρικής. Ήπιος με έντονο όξινο άρωμα.

* Ιδανικός για το πρωί με ιδιαίτερα έντονα χαρακτηριστικά.

 

Extra Blend: Χαρμάνι από ποικιλίες της Κεντρικής Αμερικής.  Δυνατός, με δυνατό σώμα, έντονο άρωμα, υψηλή οξύτητα και δυνατή γεύση χωρίς όμως να είναι πικάντικος.

Μία έντονη απολαυστική εμπειρία.

 

City Blend: Χαρμάνι από ποικιλίες της Κεντρικής Αμερικής και Αφρικής.  Σκουρόχρωμος ως προς το ψήσιμο του.  Καφές δυνατός, έντονα γευστικός και με πικάντικο άρωμα.

Εξαιρετικός μετά από ένα γεύμα.

 

Office Blend:.  Ήπιος με γεμάτο σώμα και ιδιαίτερα έντονο άρωμα.

* Ιδανικό χαρμάνι για το πρωί.

 

Decaffeinated Blend: Κλασικό χαρμάνι φίλτρου που μπορεί να αλεσθεί και για espresso.

Αρωματικοί ντεκαφεϊνέ φίλτρου Vanilla Caramel και Chocolate Macadamia.

 

Αρωματικοί φίλτρου

Vanilla, Vanilla Caramel, Vanilla Caramel decaf, Vanilla Buttercream, Vanilla Hazelnut, Chocolate Cinnamon Hazelnut,  Chocolate Macadamia, Chocolate Macadamia decaf, Chocolate Orange, Cinnamon Pecan,  Macadamia, Caramel nut, Toasted Almond Cream,  Nut cream, Pumpkin pie, Spiced eggnog, Cinnamon gingerbread, Cookies & cream,  Toffee donut, Amaretto, Grand Marnier, Irish cream.

 

Filter Freeze

Μοναδικό  χαρμάνι κλασικού καφέ φίλτρου 100% Arabica, με δυνατό σώμα και έντονα γευστικά χαρακτηριστικά ειδικά φτιαγμένο για την παρασκευή παγωμένου καφέ. Αρωματισμένος με αιθέρια έλαια σε 4  γεύσεις Vanilla Hazelnut, Caramel banana, Coconut cream & Mango κρατάει όλα τα χαρακτηριστικά του γνωρίσματα στην πιο κρύα του μορφή.

* Αποκλειστικά στα Coffeeway.