Τέσσερα ξεχωριστά Coffeeway χαρμάνια, οκτώ εξαιρετικές ποικιλίες γεωγραφικής προέλευσης και έξι αρωματικοί φτάνουν στο φλιτζάνι σας φρεσκοκαβουρδισμένα και φρεσκοαλεσμένα για την απόλαυση ενός ξεχωριστού espresso.

espresso coffeeway

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

 

Colombian Supremo – Προέλευση: Κολομβία

Ολοκληρωμένος καφές φτιαγμένος από τις ωραιότερες ποικιλίες Κολομβιανού καφέ.  Ήπιος και γλυκόπιοτος με ήπια χαρακτηριστικά, με  το  πλούσιο σώμα του να υπερισχύει.

 

Tarazzu Costa Rica – Προέλευση: Costa Rica, Κεντρική Αμερική

Δυνατός καφές με πολύ δυνατό σώμα, αλλά ήπιο και λεπτό άρωμα.

 

Mexican Altura – Προέλευση: Μεξικό, Νότια Αμερική

Ήπιος καφές με πολύ γλυκιά γεύση και ευχάριστο άρωμα.

 

Kenyan AA – Προέλευση: Κένυα, Αφρική

Είναι δημοφιλής και αναγνωρισμένος ως ένας από τους καλύτερους καφέδες παγκοσμίως.  Δυνατός με ιδιαίτερα έντονα χαρακτηριστικά και είναι ένας ολοκληρωμένος καφές που τον χαρακτηρίζει η πλούσια έντονη γεύση του χωρίς όμως να είναι πικάντικος.

 

Ethiopian Moka – Προέλευση: Αιθιοπία, Αφρική

 Δυνατός καφές με πλούσιο έντονο άρωμα.  Έχει το χαρακτηριστικό, πίνοντάς τον, να αφήνει μία σοκολατίζουσα επίγευση (χαρακτηριστικό του καφεόδεντρου) και έτσι δεν χαρακτηρίζεται πικάντικος.

 

Ethiopian Djimma – Προέλευση:  Αιθιοπία, Αφρική

Έντονα καβουρδισμένος, δυνατός με έντονο πικάντικο άρωμα.

 

Guatemalan Antigua – Προέλευση:  Γουατεμάλα/Κεντρική Αμερική

Ήπιος με πλούσια έντονη γεύση  και άρωμα και είναι μία από τις πιο ολοκληρωμένες ποικιλίες.  Καφές γεμάτος, “χαρακτηριστικός”.  Η διαφορά του με τον Κολομβιανό είναι ότι έχει πιο όξινο άρωμα.  Η παραγωγή γίνεται σε μικρά αγροκτήματα.

 

Ethiopian Harar – Προέλευση: Αιθιοπία, Αφρική

 Πλούσιο σώμαέντονη γεύση μόκας με πιο ήπια οξύτητα Ποικιλία η οποία γίνεται αυτούσια. Η ποικιλία Harar καλλιεργείται σε υψόμετρο από 2000μ έως 2750μ και είναι από τις πλέον διαδεδομένες ποικιλίες της Αιθιοπίας και πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό.

ΧΑΡΜΑΝΙΑ

 

Espresso Classic:

Έντονα ψημένος, πικάντικος, όξινος και περιέχει μικρό ποσοστό Robusta.

 

Espresso Special:

Χαρμάνι από εξαιρετικές ποικιλίες καφέ, φτιαγμένο 100% από κόκκους Arabica.  Έχει έντονη γεύση και άρωμα και είναι πιο μαλακός στο καβούρδισμα απ΄ότι ο Classic.

 

Espresso Superior:

Χαρμάνι με έντονη γεύση και μυρωδιά για ένα δυνατό καφέ. Έχει ιδιαίτερη οξύτητα  και διαφοροποιείται και από τους  Espresso Special και Espresso Classic.

* Προτείνεται και  για  σύνθετα ροφήματα όπως ο cappuccino

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ESPRESSO

 

Έξι αρωματικοί Espresso με βάση τον espresso special, σε συσκευασία των 200 gr σε κόκκο: Caramel Nut, Cinnamon Gingerbread, Cookies & Cream, Nut, Vanilla, Choco Macadamia.

* Προτείνονται για Capppuccino, Freddo Cappuccino & άλλα ροφήματα που έχουν βάση τον espresso.

espresso coffeeway