Τα Coffeeway γιορτάζουν την Παγκόσμια Μέρα του Καφέ με 1+1

Τα Coffeeway γιορτάζουν την Παγκόσμια Μέρα του Καφέ με 1+1

Η αλυσίδα μοντέρνων καφεκοπτείων που μύησε τον καταναλωτή στον υπέροχο κόσμο του καφέ, δεν θα μπορούσε να μη γιορτάσει γεναιώδορα την Παγκόσμια Μέρα του Καφέ. Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου όλοι όσοι αγαπούν τον καφέ τον απολαμβάνουν διπλά αφού αγοράζοντας το ρόφημα της αρεσκείας τους τα Coffeeway τους κάνουν δώρο ακόμα ένα!Η αλυσίδα μοντέρνων καφεκοπτείων που μύησε τον καταναλωτή στον υπέροχο κόσμο του καφέ, δεν θα μπορούσε να μη γιορτάσει γεναιώδορα την Παγκόσμια Μέρα του Καφέ.
Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου όλοι όσοι αγαπούν τον καφέ τον απολαμβάνουν διπλά αφού αγοράζοντας το ρόφημα της αρεσκείας τους τα Coffeeway τους κάνουν δώρο ακόμα ένα!
Οι λάτρεις του καφέ θα έχουν αμέτρητες επιλογές να απολαύσουν «από τον κόκκο στο φλιτζάνι» το αγαπημένο τους ρόφημα αφού θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εξαιρετικούς μονοποικιλιακούς καφέδες, μοναδικά χαρμάνια για κάθε προτίμηση και περισσότερα από 30 είδη αρωματικού καφέ που χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια τα Coffeeway.
Τη συγκεκριμένη μέρα όλα τα καταστήματα Coffeeway θα γεμίσουν με άρωμα καφέ από την Αιθιοπία, την Κένυα, την Costa Rica, το Μεξικό, την Κολομβία κ.ά. με τις μηχανές άλεσης να πρωταγωνιστούν και να αλέθουν μπροστά σας, όπως πάντα, τον καφέ για το ρόφημα που θα επιλέξετε, και για τις δωρεάν γευστικές δοκιμές σε espresso & καφέ φίλτρου.