Η ιστορία της μάρκας Coffeeway ξεκίνησε το 1994 με το άνοιγμα του πρώτου μας specialty coffee shop στο Κολωνάκι, το οποίο μύησε τον καταναλωτή στον υπέροχο κόσμο του καφέ. Προσφέραμε νέες ποικιλίες γεωγραφικής προέλευσης, μοναδικά χαρμάνια με ξεχωριστό χαρακτήρα και άρωμα, και μετατρέψαμε τον καφέ από απλή καθημερινή συνήθεια, σε πραγματική απόλαυση!
Ιστορία

1994: Η ιστορία της μάρκας Coffeeway ξεκινά με το άνοιγμα του πρώτου μας specialty coffee shop στο Κολωνάκι, το οποίο μύησε τον καταναλωτή στον υπέροχο κόσμο του καφέ. Από τότε, μέσα από την πείρα και την εξειδίκευσή μας, συνεχίζουμε να επιλέγουμε για εσάς τους εκλεκτότερους καφέδες, να δημιουργούμε εξαιρετικά και μοναδικά χαρμάνια και να σας προσφέρουμε τη μεγαλύτερη συλλογή αρωματικού καφέ.

 

2017: Η μάρκα Coffeeway τοποθετείται στα supermarkets με μια premium σειρά συσκευασμένων αρωματικών καφέδων φίλτρου, που σύντομα ξεχώρισαν για τους καινοτόμους συνδυασμούς των αρωμάτων τους.

 

2018: Λανσάρουμε 2 συσκευασμένους κλασικούς καφέδες φίλτρου Coffeeway. Tο ίδιο έτος, οι καφέδες φίλτρου Vanilla-Hazelnut και Morning Blend κερδίζουν το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi).

 

2019: Η προϊοντική μας συλλογή μεγαλώνει, με την προσθήκη 5 premium κωδικών καψουλών espresso Coffeeway, που ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητική των συσκευασιών τους και για την καινοτομία τους: Κάψουλες espresso σε 2 αρώματα (βανίλια, καραμέλα) και water decaf espresso για απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση.

 

2020: Λανσάρεται ο κλασικός καφές φίλτρου City Blend 450g. Αποτελεί την ποιοτική αλλά προσιτή πρόταση της Coffeeway για heavy users καφέ φίλτρου και για γραφεία.